Pa smo dočakali prvi rojstni dan naše princeske. Če ga primerjam s sinovim prvim rojstnim dnem, sem “pogorela” po celi črti.

Zakaj?

Če ste sledili povezavi v prvem odstavku, ste lahko videli kako skrbno sem pripravila zastavice z napisi, vsem uredila majčke za praznovanje, pripravila in oblikovala čudovito tortico, izbrala sva super darilo, pa še kaj bi se našlo. Tokrat je bila zgodba skoraj “obratna”.

Kupila sem zastavice, idejo o izdelavi vabil sem “skenslala” in praznovali smo ga skupaj, kot družina. Ker naša mala, kot tudi sin zelo pogrešata atija, saj ga včasih ne vidita skoraj cel dan, prav tako ga za rojstni dan naše princeske žal ni bilo doma, smo se čez vikend odločili, da bo to popolnoma naš dan ❤ .

Vzeli smo si ga samo za nas in se neizmerno zabavali! Kljub temu, da še teden dni pred praznovanjem nisva vedela kaj bi hčerki podarila. In kljub temu, da darila žal sploh še ni mogla izkoristiti. Zakaj? Odločila sva se, da bova namesto materialnega darila, ki ji letošnje leto zagotovo še nič ne pomeni, podarila izlet v živalski vrt. Tam je sicer že bila kot enomesečna dojenčica, a bomo izlet ponovili, saj obožuje živali. Res, takšnega navdušenja še nisem videla pri nobenem otroku 🙂 . Zato se nama je zdel nahrbtnik (saj bo vsak čas shodila), skupaj s “kartami” za živalski vrt super izbira.

Nooooo, poleg vsega tega, sem zanjo pripravila unikaten body, z napisom moj prvi rojstni dan. Kje je? Ne vem, ker sem ga tako založila, da sem ga iskala že 2 dni pred rojstnim dnem 🙂 . Še danes ga ni na spregled.

In tortica… Pika na i vsakega rojstnega dne. Tokrat sem ugotovila, da je res bolje, da se držim nove poti zdravih sladic, saj mi priprava in dekoriranje standardnih sploh ne gre več od rok.

Večer preden sem se lotila izdelave tortice sva s kolegico debatirali o kremah in prelivih in lotila sem se preliva z belo čokolado (1dl sladke smetane in 300g bele čokolade – božanski je!). Že glajenje robov mi tokrat ob 2 razgrajačih ni šlo najbolje od rok, kasneje pa se mi je glazura še dobro razlezla po podstavku. Ko so vsi spali sem se lotila izdelave živalic in dokler torte nismo razrezali je bil vsaj 3x jok pri obeh, saj sta hotela pojesti živali s tortice še pred pihanjem svečke 🙂 .

Nepopolna tortica

Tole je bil torej en nor, ljubezni poln prvi rojstni dan, ki je prinesel na plano ogromno enih prijetnih čustev ❤ . A hkrati je bil za mamo, kot ustvarjalko totalen poraz 🙂 . Ampak veste kaj?

Življenje ni popolno in tudi najboljšim ni potrebno vedno pričakovati le najboljše od samega sebe. Tudi jaz kdaj potrebujem počitek od ustvarjanja in to je super! Ker tako zmorem snovati nove, uspešne ideje s katerimi vas bom razveseljevala vnaprej! Prva že kmalu!

In preden se kdo zgrozi, zakaj sem takšno ponesrečeno tortico objavila. Odkrito priznam, da sem nekaj časa razmišljala, ali bi objavila tole nepopolno tortico ali ne. Ampak, ker nočem, da mislite, da meni gre pa vedno vse super od rok, sem že nekaj časa nazaj z vami delila moje ponesrečene krofe, zato sem se odločila, da vam pokažem, kako so videti “kiksi” v naši kuhinji :). Včasih žal tudi tortica. 🙂