Vsi tisti, ki me redno spremljate veste, da večinoma ustvarjam iz papirja. V času pred otroci sem sicer aktivno izdelovala tudi nakit in pletla čudovite zapestnice iz perlic. Pravzaprav sem se lotila že vseh “vej” na mojem področju, a ena, s katero si nikakor nisva “prijateljici” je šivanje. Priznam, da mi je noro všeč, ko gledam kaj vse ustvarjajo, predvsem ljubiteljske, šivilje in vsakič znova znam imeti usta do tal!

Tokrat pa me je presenetila bivša sošolka, s katero sva se nekaj let nazaj po dolgem času spet našli. Po kratkem klepetu sva ugotovili, da si aktivno ustvarjava družino in, da sva bili v tistem času obe noseči, zato sva imeli še toliko več tem za pogovor. 🙂

Ker je v tem času že rodila, najina otroka pa tako ekspresno rasteta, ima spet čas, da počasi sede za šivalni stroj. In pred dnevi me je presenetil poštar, ki je v nabiralniku pustil listek, da me na pošti čaka paket.

Ko sem ga odprla, me je vrglo na rit. Točno ve, da sta moja dva otroka nenormalna zizoholika in, kot odprto knjigo me je prebrala, da mi bo v teh prehodnih dneh, ki so pred nami tunika za dojenje še kako prav prišla. Pa ne samo to! Kombinirala je tudi moji najljubši dve barvi!

Najbrž ne rabim izpostaviti, da sem se zaljubila na prvi pogled, saj je tunika res povsem v mojem stilu! Je nenormalno nežna, mehka in udobna! V njej je res udobno dojiti, toplo mleko pa je povsem enostavno na voljo TAKOJ, če je treba 🙂 .

Ker sem zaprisežena “nosilkarica” pri nas namesto vozička, uporabljamo nosilko, saj mi je na sprehodu z dvema majhnima otrokoma tako lažje, ker hčerka ni privrženec vozička, hkrati pa v nosilki vsa blažena zaspi in se lažje gibam in raziskujem svet s prvorojencem. Najbrž si tako odvzamem vsaj malo neprijetnega občutka, glede na to, da svoj čas zdaj ne delim več samo z njim.

Skratka, potrjujem, da je tunika IDEALNA tudi za dojenje v nosilki!

Ko sem jo prvič oprala sem dobila popolno zagotovilo, da bo ves čas tam – v pralnem stroju, seveda. Pa ne zato, ker bi bilo blago nehvaležno, pač pa zato, ker jo imam NON STOP na sebi! Komaj čakam, da mi je ne bo več potrebno zakrivati pod bundo ali jaknami!

Aja, še to! Tunika je izdelana tako, da se udobno prilega tudi nosečniškemu trebuščku. Če bom slučajno še kdaj noseča, vam dam obljubo, da takrat prilepim slikico tudi s trebuščkom 🙂 .

Tole mojo ustvarjalko Martino lahko najdete pod PikePoke. Z njo se lahko res vse dogovorite in že čez nekaj dni hodite v svoji tuniki za dojenje!
Za vse, ki boste naročilo opravili, pa ne pozabite omeniti, da ste o njej brali na Mamini dlani, ker vam v tem primeru časti poštnino! 😉

Kaj pa mene, že spremljate na Mamina dlan?